31
okt
2022

Tof Thissen vertrek bij UWVwerkbedrijf

Begin volgend jaar vertrek Tof Thissen als algemeen directeur van UWVwerkbedrijf. Hij vervulde deze functie zeven en half jaar. Thissen wordt per 16 januari opgevolgd door Judith Duveen, die nu nog bij de gemeente Amsterdam werkt.

Duveen is sinds 2018 actief als directeur Werk & Participatie bij de gemeente Amsterdam. In die functie is zij verantwoordelijk voor de re-integratie en participatie volgens de Participatie- en Inburgeringswet. Naast haar werk als directeur WPI is zij sinds 2020 algemeen bestuurslid van Divosa. Ook is zij vanuit de gemeente Amsterdam lid van deprogrammaraad van het Kenniscentrum Kansenongelijkheid.

Het is nog niet bekend wat Tof Thissen gaat doen. Volgens een woordvoerder van UWV heeft hij zelf de keuze gemaakt om per 1 januari te stoppen als algemeen directeur van de divisie WERKbedrijf. “Wel geeft hij aan nog niet met pensioen te gaan. Hij wil graag de regie over zijn carrière houden. Zijn werkzame leven kenmerkt zich in regelmatige cycli van zes tot acht jaar en de ruim zeven jaar bij UWV passen daar naadloos in.” 

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Enquête in het kader van het onderzoek naar technostress

Eerder kondigden we aan dat Noël Barnard onderzoek doet namens het Arbeidsd ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC Jaarverslag 2022 online

Het AKC heeft het jaarverslag over 2022 gepubliceerd. Een jaar waarin we we ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Onderzoek naar technostress van start

Frustraties op werk, omdat de computer het niet goed doet, honderden mailtj ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws