19
sep
2023

Oproep: Doe mee aan de doorontwikkeling e-learning betrekken van naasten

Sta jij weleens stil bij de invloed van naasten zoals partners, familieleden en vrienden? En weet je hoe jij hier als arbeidsdeskundige mee om kan gaan? Sinds kort is de e-learning cursus ‘Betrekken van naasten in de arbeidsdeskundige praktijk’ beschikbaar op de AD Academie. In deze cursus kunnen arbeidsdeskundigen leren hoe naasten herstel en re-integratie van werkenden met langdurige klachten en beperkingen kunnen beïnvloeden. Ook krijgen ze praktische handvatten om de invloed van naasten te verkennen en hen te betrekken om werkenden beter te ondersteunen bij herstel en re-integratie.

In het kader van het door het AKC gefinancierde project ‘Doorontwikkeling e-learning betrekken van naasten’ zijn we op zoek naar arbeidsdeskundigen die willen meewerken aan de evaluatie van deze e-learning cursus. Hierbij vragen we arbeidsdeskundigen die de e-learning cursus willen doorlopen om twee keer een vragenlijst in te vullen. Ook zijn we op zoek naar een aantal arbeidsdeskundigen die daarnaast mee willen doen aan een praktijkevaluatie. Meer informatie over het onderzoek kunt u vinden in de informatiebrief.

Help je mee?

Als je mee wilt doen aan de evaluatie van de e-learning cursus kun je op onderstaande hyperlinks klikken om de vragenlijsten in te vullen:

In de eerste vragenlijst vragen we of we jou ook mogen benaderen voor deelname aan de praktijkevaluatie.

AKC
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Late gevolgen van kanker(behandeling) en werk: mogen we je een paar vragen stellen?

Jouw input draagt bij aan meer arbeidsdeskundige kennis over dit onderwerp. ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Draag bij aan meer menselijke maat in re-integratietrajecten

In het re-integratiedomein is behoefte aan meer ‘menselijke maat’ in de beg ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws