05
okt
2021

Nieuw in de AD Academie

In de AD Academie vind je lezingen, cursussen, e-learnings en doorverwijzingen om je arbeidsdeskundige kennis op peil te houden. De AD Academie is altijd klaar voor gebruik, maar nooit af. Deze week zijn er twee opnames uit de regio toegevoegd: regio Zuid met Lon Covid en arbeid en regio West met Loonwaardebepaling.

Long Covid en arbeid - Regio Zuid 
Een deel van de mensen die besmet zijn met het coronavirus heeft aanhoudende restklachten, zogeheten Long (langdurige) Covid.
Dat mensen risico lopen op zo’n nasleep is al veel langer bekend. Nu de besmettingen in Nederland na het loslaten van een groot deel van de corona maatregelen fors zijn gestegen, wordt de vraag actueel of Long Covid een substantieel probleem wordt voor de volksgezondheid en voor de beroepsbevolking. Klik hier om de bijeenkomst terug te kijken.
 

De Loonwaarde Bepaling - Regio West 
Na maanden van overleg met diverse partijen is er sinds juli 2021 een universele methode voor het vaststellen van de loonwaarde. Vele collega’s in het land worden al opgeleid om met deze methode aan de slag te gaan. Vincent Braun en Raymond Laenen nemen ons mee in de methode en nieuwe inzichten. Klik hier om de bijeenkomst terug te kijken. 

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Open Subsidiecall AKC

Het AKC is op zoek naar voorstellen voor relevant onderzoek voor de arbeids ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Vacature voorzitter Programma Advies Commissie

Het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum ondersteunt de professionaliteit van de ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Online congres Sterk door Werk - 4 november 2021

Hoe krijgen meer mensen met een psychische kwetsbaarheid een duurzame plek ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws