18
jan
2022

Nieuw in de AD Academie

In de AD Academie vind je lezingen, cursussen, e-learnings en doorverwijzingen om je arbeidsdeskundige kennis op peil te houden. De AD Academie is altijd klaar voor gebruik, maar nooit af. Deze week de derde podcast van arbeidsdeskundige in opleiding Marja Verheijen en een AD Essential over het CBBS.

In de AD Essential ‘CBBS en het handelen van de arbeidsdeskundige’ nemen UWV’ers Ilonka Overberg en Arjen Ottenhof je mee in het Claimbeoordelings- en Borgingssysteem (CBBS). Onder meer de geschiedenis, de systematiek en het doel van het CBBS komen aan de orde. Ook wordt duidelijk hoe UWV-arbeidsdeskundigen naar loonvormende arbeid kijken, wat het werk van de arbeidsdeskundig analist inhoudt (hoe komt een functie in het systeem?) en hoe het CBBS in de praktijk wordt toegepast.
Deze AD Essential is de registratie van een door Platform AD11 georganiseerde bijeenkomst en biedt verdieping op de professionele weging van de arbeidsdeskundige. Klik hier voor de presentatie

Nieuw in de AD Academie is ook het derde deel van de podcast waarin je Marja Verheijen kunt volgen tijdens haar opleiding tot arbeidsdeskundige bij Scolea. In deze derde en laatste podcast blikt ze terug op de laatste maanden van de opleiding en het centrale eindassessment. Klik hier om de podcast terug te luisteren.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
8 juni: ALV online

Op 8 juni 2022 organiseert de NVvA de Algemene Ledenvergadering voorjaar 20 ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag: nog enkele plekken vrij

Natuurlijk wil je de eerste Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag op 17 ...

NVvA
AKC
Arbeidsdeskundigen
Verzuim halveert, nu zorgen om inzetbaarheid

Na een maandenlange stijging halveerde in april het verzuimpercentage in Ne ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws