Evenementen | Arbeidsdeskundigen

Evenementen Archief

06
mrt
2024
Platform AD11 - Interactieve workshop culturele bewustwording

Saskia Maarse, intercultureel spreker bij Studio Odijk, geeft een interactieve workshop over culturele bewustwording. Na een inleiding over wat cultuur is en hoe het werkt, neemt Saskia de deelnemers op interactieve manier mee op reis door de Nederlandse cultuur zoals die wordt ervaren door mensen uit andere landen. 

 Expo Houten
NVvA
27
feb
2024
Regio Zuid - ADHD en Werk

Op 27 februari organiseert Regio Zuid een bijeenkomst over ADHD en werk. Tijdens deze bijeenkomst vertellen GZ-psycholoog Rosalien Koemans en Han Dijkslag (Effectyf) over ADHD, de effecten op het werk en de begeleiding van mensen met ADHD. Beiden sprekers zijn ook ervaringsdeskundigen.


.

 Restaurant De Zwaan, Son en Breugel
NVvA
27
feb
2024
Regio Midden - ‘In gesprek over AI’

Is AI een kans of een bedreiging voor arbeidsdeskundigen? Deze bijeenkomst zet je aan tot nadenken over deze vraag. Onder begeleiding van Martin Waltmans (directeur van ICT-dienstverlener Isaeus) gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over de mogelijkheden en de voorbehouden die je kunt ervaren door AI te gebruiken in je werk als arbeidsdeskundige. 

 Het Ketelhuys, Apeldoorn
NVvA
15
feb
2024
AD Academie webinar “Ontwikkelingen in de sociale zekerheid 2024”

Arbeidsjurist en arbeidsdeskundige Monique van de Graaf tijdens een webinar in de AD Academie zal opnieuw stilstaan bij de nieuwste ontwikkelingen binnen de sociale zekerheid en het arbeidsrecht. Er gaat veel veranderen in 2024. Er komt jurisprudentie aan de orde die voor de arbeidsdeskundige praktijk belangrijk is. Een webinar dat je niet mag missen!

 online via de AD Academie
NVvA
08
feb
2024
Regio West - Werken met een visuele beperking

In deze bijeenkomst vertelt Bartiméus Werkpad uitgebreid over “Werken met een visuele beperking”. Alle aandachtspunten komen aan bod zoals mobiliteit, energiemanagement, aanpassingen en voorzieningen. 

 Van der Valk Hotel Breukelen
NVvA
12
dec
2023
Regio Zuid - Omgaan met tegenstrijdige belangen

Regio Zuid organiseert op 12 december een online dialoog met als thema ‘Omgaan met tegenstrijdige belangen’. In deze interactieve podcast geven twee gerenommeerde sprekers ervaringen tips en trucs om jouw professioneel handelen op dit gebied te verbeteren.

 Online
NVvA
07
dec
2023
Regio Noord-Oost - Van verbinding naar impact: ervaringen van een politieonderhandelaar

Voor deze interessante bijeenkomst heeft regio Noord-Oost Heidi Nieboer uitgenodigd. 

 Van der Valk Wolvega-Heerenveen, Atalanta 10, 8472 CA Wolvega
NVvA
07
dec
2023
Regio West - Autisme en eetproblematiek

Natalie Vogel en Anniek Groenendijk-Hartsuijker verzorgen op 7 december een lezing/workshop waarin autisme en eetproblematiek centraal staan.

 Van der Valk, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen
NVvA
30
nov
2023
Platform AOV & Letsel over verplichte AOV en Letselschade Hulpdienst

Op 30 november organiseert Platform AOV & Letsel in Nijkerk een bijeenkomst met twee mooie thema’s op de agenda. Deels gaan we naar de toekomst kijken. Deels worden actuele mogelijkheden geschetst die je kunnen helpen in de dagelijkse uitvoering van je werk. Kortom, een gevarieerde en interessante bijeenkomst.

 

 

 

 Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk
nvva
29
nov
2023
Online Algemene Leden Vergadering

Op 29 november organiseert de NVvA haar Algemene Ledenvergadering. De vergadering zal dit jaar weer online plaatsvinden, vanuit een studio. Je kunt de vergadering volgen via de AD Academie met je eigen inloggegevens.

 Digitaal
nvva
22
nov
2023
Platform Sociaal Domein De meerwaarde van technologie voor de arbeidsdeskundige

Heb jij je ooit afgevraagd of technologie de sleutel kan zijn tot duurzame arbeidsparticipatie? Ben je arbeidsdeskundige/professional en nieuwsgierig naar de impact van technologie. Platform Sociaal Domein heeft dan een boeiende bijeenkomst voor je op 22 november!

 Eenhoorn Meeting Center Amersfoort
NVvA
09
nov
2023
 Omnisport Apeldoorn
nvva

Voor aankomende evenementen, kunt u de Evenementen pagina raadplegen.