Evenementen Archief

08
dec
2022
Regio West - Paardencoaching in de re-integratie

Op donderdag 8 december verzorgt Caprilli Coaching & Training in Hotel Breukelen een presentatie over hoe paardencoaching succesvol ingezet wordt bij de re-integratie van uitgevallen werknemers.

 Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen
nvva
07
dec
2022
Online Algemene Leden Vergadering

Op 7 december 2022 om 16.00 uur staat de reguliere Algemene Ledenvergadering op de agenda. Tijdens deze ALV komen de strategische plannen, de Governance en financiën aan bod. We vragen de leden akkoord te gaan met de invoering van Btw en eventuele wisselingen in de besturen van de platformen en regio's.

 Digitaal
nvva
01
dec
2022
Regio Noord-Oost - Interculturele aspecten

Join the Jam!

Het Join the Jam! Jam Cultures Spel geeft inzichten, inspiratie en handvatten om de kracht van diversiteit in organisaties beter te benutten en de mate van inclusie te vergroten. Het daagt je uit om manieren te bedenken om de organisatiecultuur nog meer open te stellen voor nieuwe gezichten en andere meningen. Gebaseerd op het Jam Cultures boek van Jitske Kramer.

 Van der Valk Hotel, Atalanta 10, 8472 CA Wolvega
nvva
16
nov
2022
Platform AD11 - Platform AD11 – Hoe ga je om met schuldenproblematiek in de re-integratie? (verzet van 12 oktober)

Platform AD 11 organiseert op 16 november een bijeenkomt over schuldenproblematiek in de re-integratie. In het eerste deel van de bijeenkomst geeft Kiwa-gecertificeerd budgetcoach Nienke Oostra inzicht in de wereld van financiële problemen. 

 Expo, Houten
nvva
03
nov
2022
Regio Midden - Anders kijken meer zien: de kracht van non-verbale communicatie

De nieuwe regio Midden organiseert op donderdag 3 november zijn eerste bijeenkomst met als titel: ‘Anders kijken meer zien: de kracht van non-verbale communicatie’. In deze bijeenkomst leer je alles over de kracht van non-verbale communicatie.

 Theater & Congres Orpheus, Apeldoorn
nvva
20
okt
2022
Fraude binnen AOV en Letsel

Op donderdag 20 oktober 2022 organiseert het Platform AOV/Letsel een themabijeenkomst over fraude. Hoewel we als arbeidsdeskundigen in ons dagelijkse praktijk geen bemoeienissen hebben met dit thema komt het wel eens voor dat er parallel aan onze werkzaamheden op de achtergrond zaken spelen die betrekking hebben op fraude.

 Golden Tulip Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk
nvva
13
okt
2022
NVvA & AKC Najaarscongres “Over Grenzen”

Donderdag 13 oktober 2022 - NVvA & AKC Najaarscongres “Over Grenzen”
Waar ervaren we grenzen in ons vakgebied?  Wat zijn de gevolgen van de landsgrenzen? Zijn er grenzen in onze samenwerking met andere professionals en hoe zien zij dat? Leggen we een grens bij de client of kijken we naar de mensen om de client heen? Waar ligt bij jou persoonlijk de grens? Prachtige grensgebieden die we gaan verdiepen op ons congres in het AFAS theater in Leusden.

 AFAS theater in Leusden
nvva
05
okt
2022
Platform Sociaal Domein organiseert bijeenkomst over toepassing IPS bij CMD

OP DIT MOMENT IS ER EEN TECHNISCH PROBLEEM. ER WORDT HARD AAN GEWERKT OM DIT OP TE LOSSEN

 

In deze bijeenkomst neemt Kenniscentrum Phrenos ons mee in de toepassing van de IPS methodiek bij het starten met betaald werk door mensen met Common Mental Disorders.

Als arbeidsdeskundigen hebben wij in ons werk allemaal te maken met mensen met CMD, dus het kan een interessante bijeenkomst worden!

 Eenhoorn Meeting Center, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort (tegenover NS station)
nvva
27
sep
2022
Chronisch ziek & werk

In deze bijeenkomst nemen Theo van Neerven als patiënt, Inge van de Waarsenburg als Casemanager en Ben Braal als medisch adviseur je mee in de problematiek rondom chronisch en progressief zieke werknemers met bijvoorbeeld Parkinson, Nah, MS, ALS en alzheimer. Samen laten ze zien wat er gebeurt buiten het zichtveld van de arbodienst, het UWV en de werkgever. 

 Café restaurant De Zwaan - Markt 9, 5691 TE Son
nvva
22
sep
2022
Regio Noord-Oost - Ervaar werken met een exoskelet

Op donderdag 22 september organiseert regio Noord-Oost een themabijeenkomst over het exoskelet. De workshop wordt in zeer nauwe samenwerking georganiseerd met Health2Work. Doel is om na een korte introductie zelf met het exoskelet te gaan werken.

 Hotel de Borken, Lhee 76, 7991 PJ DWINGELOO
nvva
15
sep
2022
Regio West - Schone handen, slecht werk? GEANNULEERD

Evenement wordt verzet naar later dit jaar of begin volgend jaar.

 

Regio West organiseert op 15 september een bijeenkomst over morele oordeelsvorming. Aan de hand van casussen uit de arbeidsdeskundige praktijk wordt besproken hoe arbeidsdeskundigen tot hun keuzes komen en welke dilemma’s ze daarbij ondervinden.

 Van der Valk Breukelen
nvva
06
sep
2022
AD Academie: lunchwebinar over arbeidsmediation

Op dinsdag 6 september kun je in de AD Academie live het lunchwebinar over arbeidsmediation bijwonen. Tijdens het webinar komt onder meer de nieuwe werkwijzer ArbeidsMediaton (wAM) aan de orde.

 AD Academie
nvva

Voor aankomende evenementen, kunt u de Evenementen pagina raadplegen.