Post-COVID Toekomstperspectief: Slotconferentie voor Praktijkprofessionals en Beleidsmakers | Arbeidsdeskundigen
23
mrt
2023

Post-COVID Toekomstperspectief: Slotconferentie voor Praktijkprofessionals en Beleidsmakers

Bent u een praktijkprofessional of beleidsmaker die geïnteresseerd is in de gevolgen van COVID-19 op het gebied van werk en gezondheid? Dan nodigt het UMCG u van harte uit voor de openbare slotconferentie van ACTION, het onderzoeksprogramma naar langdurige klachten na COVID-19. Deze bijeenkomst vindt plaats op 13 april, tussen 15:00 en 18:00 in de Rode Zaal van het UMCG. Het evenement is ook digitaal te volgen via een live stream.

De conferentie richt zich op patiënten, zorgverleners, beleidsmakers en belangenorganisaties. Tijdens de bijeenkomst wordt de nieuwe Post-COVID module met patiëntervaringen feestelijk gelanceerd op de website www.pratenovergezondheid.nl. Patiëntenverhalen staan centraal gedurende de hele conferentie.

Het programma omvat presentaties en discussies over het ACTION-project, het Zorgpad, symptoomprofielen van Post-COVID-syndroom, zorggebruik en zorgkosten, en werkfunctioneren en ziekteverzuim. Er is ook een paneldiscussie met ervaringsdeskundigen en zorgverleners.

Aanmelden

Vanwege beperkte capaciteit op de locatie, raden wij u aan om u snel aan te melden. U kunt zich registreren (ook voor de online deelname) via de volgende link: https://www.unipark.de/uc/aanmelden_slotconferentie_ACTION/.

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoeksprogramma en de slotconferentie, bezoek www.actioncovid.nl. Het UMCG en de externe partij hopen u te verwelkomen op 13 april, zowel fysiek als digitaal!

NVvA
NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Update ‘Hulpmiddel beschrijven arbeidsbelasting voor arbeidsdeskundigen’ online

Er is een nieuwe versie beschikbaar van het ‘Hulpmiddel beschrijven arbeids ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Oproep: neem deel aan het onderzoek naar ondersteuning met technologische hulpmiddelen

Bij arbeidsdeskundigen is behoefte aan kennis over technologische hulpmidde ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
‘Onderzoekend vermogen is bestaansrecht én toekomst van het AKC’

Ze stonden aan de wieg van het AKC: Tjeerd Hulsman en Monique Klompé. Hoe b ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws