23
mrt
2023

Post-COVID Toekomstperspectief: Slotconferentie voor Praktijkprofessionals en Beleidsmakers

Bent u een praktijkprofessional of beleidsmaker die geïnteresseerd is in de gevolgen van COVID-19 op het gebied van werk en gezondheid? Dan nodigt het UMCG u van harte uit voor de openbare slotconferentie van ACTION, het onderzoeksprogramma naar langdurige klachten na COVID-19. Deze bijeenkomst vindt plaats op 13 april, tussen 15:00 en 18:00 in de Rode Zaal van het UMCG. Het evenement is ook digitaal te volgen via een live stream.

De conferentie richt zich op patiënten, zorgverleners, beleidsmakers en belangenorganisaties. Tijdens de bijeenkomst wordt de nieuwe Post-COVID module met patiëntervaringen feestelijk gelanceerd op de website www.pratenovergezondheid.nl. Patiëntenverhalen staan centraal gedurende de hele conferentie.

Het programma omvat presentaties en discussies over het ACTION-project, het Zorgpad, symptoomprofielen van Post-COVID-syndroom, zorggebruik en zorgkosten, en werkfunctioneren en ziekteverzuim. Er is ook een paneldiscussie met ervaringsdeskundigen en zorgverleners.

Aanmelden

Vanwege beperkte capaciteit op de locatie, raden wij u aan om u snel aan te melden. U kunt zich registreren (ook voor de online deelname) via de volgende link: https://www.unipark.de/uc/aanmelden_slotconferentie_ACTION/.

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoeksprogramma en de slotconferentie, bezoek www.actioncovid.nl. Het UMCG en de externe partij hopen u te verwelkomen op 13 april, zowel fysiek als digitaal!

NVvA
NVvA
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Enquête in het kader van het onderzoek naar technostress

Eerder kondigden we aan dat Noël Barnard onderzoek doet namens het Arbeidsd ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC Jaarverslag 2022 online

Het AKC heeft het jaarverslag over 2022 gepubliceerd. Een jaar waarin we we ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Onderzoek naar technostress van start

Frustraties op werk, omdat de computer het niet goed doet, honderden mailtj ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws