03
jun
2021

NVvA-bestuur met komst Mieke Rabou compleet

Tijdens de Algemene Ledenvergadering d.d. 25 mei is Mieke Rabou gekozen tot bestuurslid van de NVvA. Met de komst van Mieke is de vacature voor de bestuursportefeuille Ledenparticipatie op uitstekende wijze vervuld. Mieke stelt zich voor.

Mieke is sinds 1995 arbeidsdeskundige en al vele jaren nauw bij de NVvA betrokken, onder meer als actief lid en voorzitter van platform AD11. De stap naar zelfstandigheid in 2005 noemt ze een van de beste beslissingen uit haar loopbaan. Met haar bureau RAB Advies werkt ze met erg veel plezier voor een aantal vaste opdrachtgevers. “De rode draad in mijn werk is het zorgdragen voor een goed verzuimbeleid bij mijn klanten. Daarbij ondersteun ik de verzuimbegeleiding en kom zodoende als arbeidsdeskundige in een vroeg stadium in actie. Dit in nauwe samenwerking met een vaste bedrijfsarts.”

Toen de vacature ledenparticipatie bij haar langskwam was haar interesse meteen gewekt. “Na een flinke periode van wikken en wegen, want druk, druk, druk, heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en mijn belangstelling kenbaar gemaakt. Samen met de leden en collega bestuursleden ga ik deze uitdaging graag aan!”

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Workshop Uniformering Loonwaarde

Op 10 juni heeft Vincent Braun van AKC voor de Programmaraad twee workshops ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
Richtlijn NAH en arbeidsparticipatie op de Richtlijnendatabase

De richtlijn NAH en arbeidsparticipatie is herzien en toegevoegd aan de ric ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
NVvA 50 Jaar 'Beschouwingen op het vak'

In 2021 is het een halve eeuw geleden dat de NVvA werd opgericht. Dit viere ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws