05
okt
2021

Jubileumcongres “De AD en de toekomst”

We nodigen je graag uit voor het jubileumcongres van de NVvA  in samenwerking met het AKC op 11 november vanaf 10.00 uur in het Beatrix Theater in Utrecht met als thema 'De AD en de toekomst'. Het programma met inspirerende en interessante lezingen, live muziek en cabaret sluiten we feestelijk af met een ‘Walking Diner’. 

Met het jubileumcongres richten we ons op de toekomst van arbeidsdeskundigen, mens en werk, waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen. De sprekers nemen je mee op het gebied van arbeid, de mens, futuristische voorzieningen, onderzoeken, beleid, sociale interactie en maatwerk. Tijdens de pauze is er ruimte om in gesprek te gaan met wetenschappers en kan je diverse informatiestands bezoeken.

Het jubileumcongres vindt alleen live plaats, waarbij we de veiligheidsregels toepassen met betrekking tot Covid-19 conform de huidige regelgeving. We gebruiken de volledige capaciteit van de ruimtes en we kunnen je ontvangen zonder 1,5 meter afstand.

We kijken ernaar uit je op 11 november 2021 weer live te ontmoeten! Meld je aan op de website, want hier wil je bij zijn! 

Vergeet niet om je apart aan te melden voor het ‘Walking Diner’.


 

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Open Subsidiecall AKC

Het AKC is op zoek naar voorstellen voor relevant onderzoek voor de arbeids ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Vacature voorzitter Programma Advies Commissie

Het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum ondersteunt de professionaliteit van de ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Online congres Sterk door Werk - 4 november 2021

Hoe krijgen meer mensen met een psychische kwetsbaarheid een duurzame plek ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws