18
jan
2022

Herhaalde oproep: Vacature NVvA-bestuur

Het bestuur van de NVvA is op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega. Een arbeidsdeskundige die affiniteit heeft met een bestuursfunctie en zich voor de NVvA wil inzetten als secretaris en portefeuillehouder professionalisering. Deze nieuwe collega heeft naast de taken als secretaris ook taken gericht op de professionalisering van arbeidsdeskundigen met betrekking tot de beroepsnorm en onderhoudt in dat kader onder meer de contacten met SRA en AKC, de AD-opleidingen en de certificerende instanties.

We zoeken een kandidaat die beschikbaar is vanaf 1 mei 2022 voor 8 tot 12 uur in de week. Voor een deel van de uren is een vergoeding beschikbaar zoals opgenomen in de governance van de vereniging. Samen voeren we een professioneel bestuurde organisatie, waarbij de werkzaamheden verdeeld zijn over vijf bestuurders en een verenigingsmanager met ondersteuning van een secretariaat.

Klik hier voor de volledige portefeuillebeschrijving.

Wil je meer informatie over de bestuursfunctie? Neem dan contact op met Jeroen Leenstra (Verenigingsmanager) of Eli Van Den Heuvel (Secretaris) via nvva@arbeidsdeskundigen.nl. En wil je in aanmerking komen voor deze vacature, stuur dan voor 15 februari een CV en begeleidend schrijven met motivatie naar de huidige secretaris van het bestuur, Eli Van Den Heuvel; nvva@arbeidsdeskundigen.nl.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
8 juni: ALV online

Op 8 juni 2022 organiseert de NVvA de Algemene Ledenvergadering voorjaar 20 ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag: nog enkele plekken vrij

Natuurlijk wil je de eerste Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag op 17 ...

NVvA
AKC
Arbeidsdeskundigen
Verzuim halveert, nu zorgen om inzetbaarheid

Na een maandenlange stijging halveerde in april het verzuimpercentage in Ne ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws